Stinger VIEW

VIEW

Deze Stinger draagt met recht de naam VIEW; een betere hebben we nog niet gemaakt. Ultradun, met optimaal bedieningsgemak voor beginners en geavanceerde settings voor liefhebbers. Maar vooral met prestaties die onovertroffen zijn op het gebied van flitsbescherming. De Stinger VIEW is volgens gerenommeerde tests de nummer 1 wereldwijd in bescherming tegen radar en laser.

Vizierschermen

Nooit meer afvragen waar de flitser zich bevindt; het kan met de vizierschermen. Het toont of de radar van voor, achter of opzij komt, of een laser van voor of achter op u schiet en heeft een indicator voor SpotList alarmen.

Dynamische gevoeligheid

Bij lastige snelheidscontroles is extra afstand soms gewenst. De dynamische gevoeligheid van de VIEW houdt hier rekening mee. Bovendien geeft VIEW bescherming tegen zogenaamde Short Pulse, Quick Trigger of POP radar guns, zoals gebruikt in sommige Europese landen en de V.S.

Ongekend stil

Stinger’s unieke FalseListing platform maakt de VIEW zo stil dat u haast zou geloven dat het geluid uit staat. Bovendien bevat de VIEW software ook filtering die valse signalen van binnen en buiten de auto weert, voor een ongekend stil en zorgeloos rijcomfort.

VIEW display

Stinger VIEW wordt geleverd met een full color touch display. Door het hogere contrast en helderheid en dankzij 70% vermindering van de weerspiegeling ten opzichte van het vorige display, geeft het display een mooier beeld en heeft het een betere afleesbaarheid bij daglicht. Daarbij reageert het nog sneller dankzij een capacitief touchscreen. In uitstand heeft het display een strakke uitstraling door het geheel zwarte front aanzicht. Ook verkrijgbaar in XL uitgave.

0.0001 GIGAHERTZ nauwkeurigheid

Stinger VIEW is uitgerust met de nieuwste generatie ‘patch-technologie’ want inhoudt dat deze de meest accurate versie (maar liefst 0.0001 GHz) is die ooit beschikbaar is geweest voor flitsbescherming. En dat zorgt voor minder vals alarm.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then