Stinger Card

Stinger Card

Compactere flitsbescherming is nog nooit gebouwd. De Stinger Card is een verfijnde toevoeging aan elke auto-cockpit, met een volledig arsenaal aan bescherming tegen radar-, flits- en andere snelheidscontroles. Kortom: high-end flitsbescherming in creditcard formaat.

Complete bescherming

De Card biedt complete bescherming tegen alle automatische flitssystemen waardoor u kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige functionaliteiten zoals Radar Alarmering, Laser Alarmering, LaserShield, SafetySignals, SpotList Alarmering, Traject Controle Alarmering en PoliceCheck. Elke waarschuwing wordt direct en overzichtelijk doorgegeven.

Patch-antenne-technologie

De HD-antenne van de Card is uitgerust met patch-technologie. Dit resulteert in een superieure gevoeligheid bereikt die bovendien gekoppeld is aan een buitengewoon hoge meetnauwkeurigheid. Hierdoor is technisch vals alarm en signaallek vrijwel uitgesloten.

Top design

Dankzij de minimale afmetingen en het strakke design past de Card perfect in het interieur van elke luxe auto. En met behulp van de meegeleverde houder schuift u hem met één handbeweging in of uit uw dashboard. Eenmaal ingeschoven schakelt hij meteen aan en schuift u hem uit, is hij eenvoudig op te bergen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then