Service

Software, updates en juridische informatie.

Stinger updates

Stinger levert compleet geïntegreerde producten inclusief software en updates. Deze kunnen simpel en snel uitgevoerd worden. Met behulp van de Stinger Desktop kunt u gegevens van uw Stinger eenvoudig naar uw Mac of PC verplaatsen. Bovendien biedt de Stinger Desktop de perfecte mogelijkheid om uw RitRegistratie en PoliceCheck data volledig thuis te beheren.

Stinger Desktop

Stinger levert compleet geïntegreerde producten inclusief software. De Stinger Desktop maakt het updaten van uw Stinger simpel en snel. Bovendien zorgt het ervoor dat u gegevens van uw Stinger eenvoudig naar uw Mac of PC kan verplaatsen. Bovendien biedt de Stinger Desktop de perfecte mogelijkheid om uw RitRegistratie en PoliceCheck data volledig thuis te beheren.

Stinger Desktop (Mac OS) & Stinger Desktop (Windows)

Juridische informatie 

Veel landen binnen de EU hebben hun eigen, unieke regelgeving betreffende het waarschuwen van automobilisten voor – en het beschermen tegen – snelheidscontroles. Zo hebben burgers in het ene land wel de vrijheid om radarsignalen op te vangen en van de aanwezigheid op de hoogte gesteld te worden, terwijl zij dat in een ander land weer niet hebben. Ook de vrijheid om gewaarschuwd te worden voor lasersignalen verschilt per EU-land.

Om onze producten in deze zogenaamde ’gemeenschappelijke markt’ toch in de gehele EU aan te kunnen bieden, levert Stinger zijn producten in een aantal landen in een versie die niet geschikt is voor bepaalde functionaliteiten. Radar- en Laser Alarmering, LaserShield® en SpotList zijn dan niet mogelijk en worden niet weergegeven.

Let op: alle beschreven functionaliteiten zijn afhankelijk van de aanwezigheid van de bijbehorende hardware modules.

N.B.: Uw Stinger geeft u geenszins een vrijbrief tot hard rijden. Waarschuwingen van uw Stinger dienen als effectieve geheugensteun om op uw snelheid te letten. Rijd altijd geconcentreerd en verantwoord.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then