Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact op

Wat kost een Stinger?
Een Stinger is altijd maatwerk, zowel qua type Stinger als qua inbouwmogelijkheden in uw auto. Wat een Stinger kost is dus sterk afhankelijk van uw wensen; welk type Stinger kiest u? Hoeveel laserogen dienen te worden gemonteerd? Wat zijn de extra opties? Neem daarom contact met ons op over de specifieke mogelijkheden en een prijsopgave.

Wat is de inbouwtijd voor een Stinger in mijn auto?
De plaatsing van de door u gekozen Stinger komt erg nauw om er zeker van te zijn dat deze perfect werkt. Wij nemen daarom de tijd om uw Stinger goed en vakkundig te plaatsen, zodat u er optimaal rendement uit haalt. Houd er daarom rekening mee dat de gemiddelde inbouwtijd 2 dagen bedraagt. Afhankelijk van het type auto en de Stinger set die u kiest kan dit (iets) langer zijn. Wanneer u de auto brengt, zullen wij zo nauwkeurig mogelijk inschatten wanneer u deze weer op kunt halen.

Hoe zit het met het aantal laserogen dat op mijn auto geplaatst wordt?
Afhankelijk van uw type auto en de Stinger set wordt altijd met u afgestemd waar en hoeveel laserogen er op de auto worden geplaatst.

Verzorgen jullie vervangend vervoer?
Ja. U kunt bij het maken van een afspraak vroegtijdig aangeven dat u graag vervangend vervoerd wilt. Hiervoor hebben wij een haal- en brengservice of kunnen wij een huurauto voor u bespreken; wat u het prettigst vindt.

Heb ik garantie op mijn Stinger?
U heeft 24 maanden garantie op de Stinger en de montage ervan. Gebeurt er na deze periode iets? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar met vakkundige reparatie, vervanging of servicemogelijkheden.

Is er een wachtlijst? En hoe kan ik een afspraak maken?
Normaal gesproken kunt u binnen 1 week terecht voor de inbouw van uw Stinger, afhankelijk van de specifieke planning en drukte op dat moment. Houd er rekening mee dat wij uitsluitend op afspraak werken, zodat we ook alle tijd en aandacht aan uw auto en de inbouw kunnen geven. Maak meteen een afspraak.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then